Welkom

Welkom op mijn website. Ik ben Marten Leurdijk, een onafhankelijke en grotendeels selfmade filmmaker en schrijver.

Na een aantal incidentele projecten en een wat langer project (het schrijven en samenstellen van een boek) besloot ik in 2013 om werk te maken van een idee dat al meer dan tien jaar sluimerde: een film over Willem Ekkel, samen met zijn tweelingbroer Daan bekend van het VPRO-jongerenprogramma Jonge Helden. Dit liep nogal uit de hand, maar het uiteindelijke resultaat, de film Jonge Held, overtrof mijn dagdromen.

Daarna heb ik mijn activiteiten op – voornamelijk – film- en schrijfgebied samengebracht op deze website, onder de naam Pura Vida Media. Vorig jaar heb ik de film Searching for Pura Vida voltooid, een project dat ook een lange geschiedenis kent en waaraan ik de naam van mijn bedrijfje heb ontleend. Nu werk ik aan de totstandkoming van mooie nieuwe projecten.

Voor ideeën en plannen van anderen sta ik ook open, wie weet is een samenwerking mogelijk.

Lente 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *